Expertise

3SN Glas & Metaal is opgericht in 1999 door Manfred Driessen. Met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van glastoepassingen, verbinden we ons met aannemers, architecten, hotels en privéklanten. We ontlasten onze klanten van A tot Z. Hierbij kunt u denken aan het proces van het opstellen van een offerte tot aan de oplevering, zodat u alleen nog van het product hoeft te genieten.

Bij 3SN Glas & Metaal creëren we hoogwaardige producten waarvan u jarenlang kunt genieten. De lange levensduur van onze producten is te ontlenen aan het feit dat we enkel werken met Duitse kwaliteit, de nummer één kwaliteit in de glaswereld. Verder voldoen onze producten aan alle NEN-normen en ISO-normen, waardoor veiligheid gewaarborgd kan worden.

3SN werkt nauw samen met verschillende partnerfabrikanten en in deze verschillende gouden combinaties ontwikkelen we de meest uiteenlopende maatwerk creaties. Deze creaties blijven innoveren, aangezien we onze producten constant vernieuwen en verbeteren. Bovendien dragen onze producten ook bij aan duurzaamheid, omdat ze tijdloos zijn.

Het team

Bij 3SN Glas & Metaal werken wij met een binnendienst en een buitendienst. Onze binnendienst bestaat onder andere uit een planner, administratief medewerker, tekenaar en werkvoorbereider. Voor vragen over de service van uw product kunt u terecht bij onze servicedienst. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 bereikbaar per telefoon, WhatsApp en mail. Voor vragen over offertes en adviezen kunt u terecht bij onze verkoopafdeling.

Onze buitendienst bestaat uit een vertegenwoordiger, die de relatie tussen ons en de consument beheert, het montageteam die niet alleen het inmeten, maar ook het monteren van uw product verzorgt en de projectleiding die de uitvoering beheert.

i

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze site. Doet u dit liever telefonisch of per mail, dan is dit natuurlijk ook mogelijk!

Samen de mogelijkheden bespreken

Wanneer de prijs u aanspreekt, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden in uw situatie en uw wensen bespreken.

1

Inmeten op locatie

De exacte maten van uw gewenste product komen wij heel nauwkeurig voor u opmeten op locatie.

Het engineeringstraject

Wanneer de maten ingemeten zijn kan het engineeringstraject beginnen. We maken zowel 2D- als 3D-tekeningen van uw glasproduct en deze sturen we naar u door. Na uw goedkeuring zal de productie van uw opdracht van start gaan bij een van onze partnerfabrikanten.

Montage op locatie

De montage verzorgen we graag op locatie voor u. Niet alleen omdat u dan volledig ontlast wordt, maar ook omdat we net zo benieuwd zijn naar het eindresultaat als u.

R

Nazorg van uw product

Bij gebreken, vragen of afwijkingen kunt u ons altijd contacteren. Samen zullen we dan kijken naar een passende oplossing.