Glasbalustrades

Bij 3SN Glass Creations wordt alles op maat gemaakt, toegespitst op de specifieke wensen van de klant. Het hoofdmateriaal waar we mee werken is full-glass, waarbij elk glassoort mogelijk is. Echter, biedt 3SN ook glas aan in combinatie met staal of aluminium. We willen benadrukken dat als het gaat om looks niks onmogelijk is bij ons. U bepaalt de uitstraling van uw product, denk hierbij aan verschillende soorten beslag uitvoeringen. De grepen, frames, profielen en de scharnieren kunnen onder andere in een RVS, staal, aluminium of gecoat jasje geplaatst worden. Verder worden al onze creaties vakkundig ingemeten, getransporteerd en gemonteerd, waardoor u volledig ontlast wordt en niets anders kan dan van onze producten genieten.

BALUSTRADES

Bij 3SN Glass Creations bieden we balustrades aan in een full-glass of framesysteem uitvoering. Onze glasbalustrades geven licht, een ruimtelijk effect en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. We leveren regelmatig balustrades aan woningen, kantoren en publieke ruimtes. Balustrades gecreëerd en gemonteerd door 3SN Glass Creations voldoen aan de NEN-Normen, waardoor de veiligheid gewaarborgd kan worden.

FRANSE BALKONS

Ook onze Franse balkons bieden we aan in een full-glass of framesysteem uitvoering. Dit product wordt gebruikt voor ramen en deuren op een verdiepingsvloer. Naast de elegante uitstraling heeft het product ook de functie om veiligheid te waarborgen. Doorval is namelijk niet meer mogelijk als de deuren openslaan bij een Frans balkon van 3SN Glass Creations.

PRIVACY SCHERMEN

Onze privacy schermen dienen ervoor om meer privacy te creëren op een balkon of dakterras.
We bieden deze schermen aan in een full-glass of framesysteem uitvoering. Uiteraard zijn er oneindig veel mogelijkheden voor de uitstraling van het product.