Deuren

Bij 3SN Glass Creations wordt alles op maat gemaakt, toegespitst op de specifieke wensen van de klant. Het hoofdmateriaal waar we mee werken is full-glass, waarbij elk glassoort mogelijk is. Echter, biedt 3SN ook glas aan in combinatie met staal of aluminium. We willen benadrukken dat als het gaat om looks niks onmogelijk is bij ons. U bepaalt de uitstraling van uw product, denk hierbij aan verschillende soorten beslag uitvoeringen. De grepen, frames, profielen en de scharnieren kunnen onder andere in een RVS, staal, aluminium of gecoat jasje geplaatst worden. Verder worden al onze creaties vakkundig ingemeten, getransporteerd en gemonteerd, waardoor u volledig ontlast wordt en niets anders kan dan van onze producten genieten.

PENDELDEUREN

We bieden pendeldeuren aan in verscheidene uitvoeringen. Denk hierbij aan enkele pendeldeuren, dubbele pendeldeuren, zijlicht pendeldeuren en bovenlicht pendeldeuren. Laat u inspireren door de onderstaande foto’s om te kijken welke pendeldeur het beste bij uw situatie past!

EENRICHTING DRAAIDEUREN

Onze eenrichting draaideuren zijn geschikt voor zowel bestaande kozijnen als maatwerkkozijnen. Dit product kan geplaatst worden op houten en stalen kozijnen en is gepast in zowel nieuwbouw als voor renovatie. Onderstaand hebben we enkele modellen toegevoegd voor inspiratie.

SCHUIFDEUREN

Bij 3SN Glass Creations bieden we schuifdeuren aan in een opbouw of inbouw uitvoering. Dit product offreren we in een moderne look, maar ook in een industriële look. U bepaalt welke uitstraling het beste past in uw kwestie.